TARVITSETKO APUA? verkkokauppa@arnolds.fi

Toimitus­ehdot

Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteitamme noudettavaksi kahviloistamme ympäri Suomen.

Osa kahviloistamme tarjoaa lisäksi maksullisen kuljetuspalvelun. Tällä hetkellä kuljetuksen voi tilata seuraavista Arnolds-kahviloista:
– Iso Omena, Espoo
– Plaza, Salo
– Ideapark, Lempäälä
– Seppä, Jyväskylä
– Chydenia, Kokkola
– Zeppelin, Kempele

Huomioithan, että kaikki Arnolds-kahvilat eivät tarjoa kuljetusmahdollisuutta.

Voit tarkistaa lähimmän kahvilan helposti Kahvilat-listauksestamme.

Tilaaminen

Noutotilaukset

Järjestelmä tarjoaa valittavana olevat noutoajat automaattisesti, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan noutoajankohdan. Tilauksen käsittelyyn tarvittava aika on pienimmillään 30 min alle 50 €:n arvoisille tilauksille, kahvilan aukioloaikojen puitteissa.

Kuljetustilaukset

Järjestelmä tarjoaa valittavana olevat kuljetusajat automaattisesti, jonka jälkeen voit valita itsellesi parhaiten sopivan toimitusajankohdan. Tilauksen käsittelyyn tarvittava minimiaika on 24 tuntia. Mikäli haluat tehdä kuljetustilauksen lyhyemmällä varoitusajalla kuljetuspalvelun tarjoavasta pisteestä, olethan yhteydessä kyseiseen kahvilaan puhelimitse.

Saat verkkokaupasta tehdystä tilauksesta aina sähköpostitse yhteenvedon, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä mahdolliset toimituskulut. Lisäksi saat tekstiviestin, kun tilaus vahvistetaan kahvilassa ja muistutuksen noudosta tai kuljetuksen saapumisesta toimituspäivänä, mikäli olet jättänyt voimassaolevan matkapuhelinnumeron oikeassa muodossa (+358) tilausta tehdessä.

Jos tilauksen yksityiskohdista tai kuljetus- tai noutoajankohdasta on kysyttävää, kahvilasta otetaan sinuun erikseen yhteyttä.

Ottamalla yhteyttä suoraan lähimpään kahvilaan voit sopia poikkeuksista ja kysyä lisätietoja. Voit myös jättää tarjouspyynnön, mikäli toimitusehdot eivät täyty verkkokaupasta tehtävälle tilaukselle.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitukset

Osa kahviloistamme tarjoaa lisämaksusta mahdollisuuden kotiinkuljetukselle. Kuljetusmaksu on 10 €, kattaen 5 km säteen kahvilasta. Voit halutessasi tilata kuljetuksen kauemmaksi hintaan 1 € / km. Maksimi kuljetusalue on tällöin 15 km pisteestä. Kuljetuksen hinta lasketaan automaattisesti kassalla tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta.

Huomioithan, että ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa emme ole vastuussa toimitusten viivästymisestä.

Minimitilaus

Verkkokauppatilausten minimisumma on 5 € noudolla ja 50 € kuljetuksella.

Reklamaatio

Jos toimituksessa tai tuotteessa on vikaa, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan kahvilaan, josta tuotteet on tilattu. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen valmistavan ja toimittavan kahvilan tiedot.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan Arnoldsin asiakasrekisteriin.

Maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Arnolds-kahvilat palvelevat
verkkokaupassa ympäri Suomen

Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita noudettavaksi kahviloistamme. Osa toimipisteistämme tarjoaa lisäksi kuljetuspalvelun pienestä lisämaksusta. Voit tarkistaa kuljetuspalvelun tarjoavat pisteet helposti Kahvilat-listauksestamme. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla lähimpään kahvilaan. Muistathan myös lukea toimitusehdot ennen tilauksen jättämistä.

Löydä lähin kahvila!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje

Ostoskori on tyhjä