TARVITSETKO APUA? verkkokauppa@arnolds.fi

Toimitus­ehdot

Verkkokaupan kautta voit tilata tarjoiluja osasta kahviloistamme. Voit tarkistaa verkkokauppaan osallistuvat pisteet helposti Kahvilat-listauksestamme.

Tilaaminen

Tilausten käsittelyyn tarvittava minimiaika on 24 tuntia. Mikäli haluat tehdä tilauksen lyhyemmällä varoitusajalla, olethan yhteydessä lähimpään kahvilaan puhelimitse.

Saat verkkokaupasta tehdystä tilauksesta sähköpostitse yhteenvedon, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä mahdolliset toimituskulut. Lisäksi saat tekstiviestin, kun tilaus vahvistetaan kahvilassa ja muistutuksen noudosta tai kuljetuksen saapumisesta toimituspäivänä, mikäli olet jättänyt voimassaolevan matkapuhelinnumeron oikeassa muodossa (+358) tilausta tehdessä.

Jos tilaus on huomattavan suuri tai kuljetus- tai noutoajankohdasta on kysyttävää, kahvilasta otetaan sinuun erikseen yhteyttä.

Ottamalla yhteyttä suoraan lähimpään kahvilaan voit sopia poikkeuksista ja kysyä lisätietoja. Voit myös jättää tarjouspyynnön, mikäli toimitusehdot eivät täyty verkkokaupasta tehtävälle tilaukselle.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitukset

Verkkokauppaan osallistuvat kahvilat tarjoavat lisämaksusta mahdollisuuden kotiinkuljetukselle. Kuljetusmaksu on 10 €, kattaen 5 km säteen kahvilasta. Voit halutessasi tilata kuljetuksen kauemmaksi hintaan 1 €/km. Maksimi kuljetusalue on tällöin 15km pisteestä. Kuljetuksen hinta lasketaan automaattisesti tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta.

Huomioithan, että ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa emme ole vastuussa toimitusten viivästymisestä.

Minimitilaus

Verkkokauppatilausten minimisumma on 15 € noudolla ja 50 € kuljetuksella.

Reklamaatio

Jos toimituksessa tai tuotteessa on vikaa, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan kahvilaan, josta tuotteet on tilattu. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen valmistavan ja toimittavan kahvilan tiedot.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan Arnoldsin asiakasrekisteriin.

Maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Arnolds-kahviloita mukana
verkkokaupassa ympäri Suomen

Verkkokaupan kautta voit tilata tarjoiluja osasta kahviloistamme. Voit tarkistaa verkkokauppaan osallistuvat pisteet helposti Kahvilat-listauksestamme. Voit myös aina sopia poikkeuksista ja kysyä lisätietoja soittamalla lähimpään kahvilaan tai jättää tarjouspyynnön tarjouspyyntölomakkeella. Muistathan myös lukea toimitusehdot ennen tilauksen jättämistä.

Löydä lähin kahvila!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje

Ostoskori on tyhjä