TARVITSETKO APUA? verkkokauppa@arnolds.fi

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua oikeiden tuotteiden valinnassa? Oletko tilaamassa poikkeuksellisen suurta toimituserää?

Jos lähin Arnolds-kahvilasi ei vielä ole verkkokaupassa, voit aina jättää tarjouspyynnön tarvitsemastasi toimituserästä. Katso verkkokaupassa mukana olevat kahvilat Kahvilat-listauksestamme.

Muita hyödyllisiä linkkejä:

Toimitusehdot
Käyttöehdot


Verkkokaupan yhteydenotto­lomake

Alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla voit kysyä verkkokaupan tuotteista, poikkeuksellisen suurista toimituseristä tai toimitusajoista verkkokaupassa mukana olevilta Arnolds-kahviloilta. Mikäli sinulla on yleistä kysyttävää, palautetta tai haluat kohdistaa viestisi vielä verkkokaupasta puuttuvalle Arnolds-kahvilalle, käytä arnolds.fi-sivuston yhteydenottolomaketta.

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Arnolds-kahviloita mukana
verkkokaupassa ympäri Suomen

Verkkokaupan kautta voit tilata tarjoiluja osasta kahviloistamme. Voit tarkistaa verkkokauppaan osallistuvat pisteet helposti Kahvilat-listauksestamme. Voit myös aina sopia poikkeuksista ja kysyä lisätietoja soittamalla lähimpään kahvilaan tai jättää tarjouspyynnön tarjouspyyntölomakkeella. Muistathan myös lukea toimitusehdot ennen tilauksen jättämistä.

Löydä lähin kahvila!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje

Ostoskori on tyhjä